Otyłość

otylosc_wiem_o_zdrowiu
  • Forum
  • Bo to nie jest tak prosto schudnąć jak Ci się wydaje!...(więcej)
  • trzymam kciuki mi się udało zrzucić już 10 kilo Tobie też się uda ...(więcej)
  • Z otyłością mam problem, do tego dochodzi depresja i wiele innych czynników. Chodzi o to, że ja wręcz naprawdę mało jem i staram się jeść lekkie potrawy. Nie opycham się słodyczami jak to...(więcej)
  • Ja też jestem otyła. Również kilka razy próbowałam się odchudzać, ale bezskutecznie. Teraz zaczęłam stosować dietę oczyszczającą owocowo-warzywną, słyszałam wiele pozytywnych opinii i...(więcej)
  • Czytałam gdzieś artykuł, że osoby otyłe dużo częściej nie mogą mieć dzieci niż osoby szczupłe. Chciałabym wiedzieć czy wiecie coś na ten temat? Ja mam nieco nadwagi i już zastanawiam s...(więcej)

Forum -> otyłość i przybieranie na wadze

Tytuł:otyłość i przybieranie na wadze
Autor:Kacha
5.9.2011, 10:11
Z otyłością mam problem, do tego dochodzi depresja i wiele innych czynników. Chodzi o to, że ja wręcz naprawdę mało jem i staram się jeść lekkie potrawy. Nie opycham się słodyczami jak to się wszystkim wydaje, a moja waga wciąż rośnie. Nie wiem już co mam robić i co jeść, a może to oznaka jakiejś choroby, niedługo wogóle przestanę jeść i będę wciąż tyła. Proszę o wypowiedzi na razie na forum bo do lekarza też ciężko mi się zebrać

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?

otylosc_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Zdrowa dieta
Jeśli zmiana twoich nawyków żywieniowych uwarunkowana jest troską o własne zdrowie, a nie tylko chęcią zrzucenia niechcianych kilogramów – jest to najlepszy moment na to, by je wprowadzać w życie.

Czy wiesz, że...

Żelazo
Żeby organizm ludzki mógł prawidłowo funkcjonować potrzebne są mu składniki odżywcze, witaminy oraz mikro - i makroelementy pozyskiwane między innymi z pożywienia. Składnikiem takim jest na przykład żelazo.

Polecamy

Kalorie
Potocznie używanie kalorii znacząco odbiega od faktycznego znaczenia tej jednostki fizycznej. Powszechnie używane słowo kaloria, którą określa się wartość energetyczną produktów żywnościowych, w rzeczywistości podawane są one nie w kaloriach, a w kilokaloriach.

Metamizol jest od wielu dziesięcioleci chętnie wykorzystywany w leczeniu takich objawów stanu zapalnego, jak ból, gorączka oraz bólów trzewnych o charakterze spastycznym. Działanie przeciwbólowe substancji o nazwie metamizol w kolkach jest od dawna znane i wykorzystywane w praktyce klinicznej. Przez dziesięciolecia zespoły pogotowia ratunkowego stosowały metamizol w bólach, towarzyszących kamicy moczowodów lub dróg żółciowych. Na rynku już wiele lat istnieje najlepsza broń w walce z bólem różnego pochodzenia - Pyralgina (zawiera 500 mg metamizolu).